Sandrine André doet opvallende vaststelling: “daar schrik ik echt van”

0
Sandrine André doet opvallende vaststelling: “daar schrik ik echt van”
Foto: Photo News

Sandrine André zien we tijdens de zomermaanden niet aan het werk als Véronique Van den Bossche in Familie, maar dankzij de herhalingen van de telenovelle ’Sara’ blijft de actrice toch aanwezig op ons kleine scherm.

De actrice geeft toe dat ze schrikt als ze nu terugkijkt naar het dertien jaar oude ‘Sara’ waarin ze de ‘bitch’ Britt speelt. “Als ik nu naar de afleveringen kijk, schrik ik er wel van hoe vrouwonvriendelijk sommige scènes waren,” aldus Sandrine André in haar column in Story. “In die tijd voelde dat niet zo aan,” geeft de actrice toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven