Arda uit Temptation Island: “Een onverwacht mirakel heeft zich voorgedaan”

0
Arda uit Temptation Island: “Een onverwacht mirakel heeft zich voorgedaan”
Foto: Arda Türker

Straf nieuws over Arda en Amber uit ‘Temptation Island’, zij verwachten hun eerste kindje. Amber is bijna vier maanden zwanger, hoog tijd om het goede nieuws met de rest van de wereld te delen en dat deed Arda via een emotioneel bericht op Instagram.

“Well… 2020 was echt een hectisch jaar. We hebben veel up’s & down’s gehad allemaal. Velen van ons hebben diep gezeten, zowel financieel als emotioneel. Maar net zoals alles komt hier ook een einde aan”, schrijft Arda op Instagram.

Een tijdje geleden gaf Arda al eens de hit dat er iets groots op komst was, maar eigenlijk is dat groots iets momenteel nog bijzonder klein. “Er is iets op komst waardoor m’n leven positief zal veranderen. Een onverwacht mirakel heeft zich enkele maanden geleden voorgedaan. Met veel vreugde in m’n hart wil ik jullie meedelen dat Amber en ik in verwachting zijn”, laat Arda via Instagram weten.

Dat Amber zwanger is, dat was eigenlijk niet gepland, het gaat eerder om een ‘ongelukske’

Hun ongeboren kindje had maandagochtend al meer dan 21.000 volgers op haar/zijn eigen account op Instagram.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven