Tom Waes ontkent: “nee, dat is geen valse bescheidenheid”

0
Tom Waes ontkent: “nee, dat is geen valse bescheidenheid”
Foto: Photo News

Tom Waes scoort opnieuw hoge toppen op de zondagavond. Niet met een nieuw programma, wel met een oud Ketnet-programma: De Blacklist.

Alles wat jij aanraakt, lijkt in goud te veranderen, legt Dag Allemaal voor aan Tom Waes: “Ja, maar dat blijft ook niet duren,” klinkt het nuchter bij de presentator. “De Blacklist is gewoon een sterk programma.”

Tom Waes geeft toe dat hij eigenlijk al zijn programma’s sterke formats vindt. “Ik ben maar een radertje in een groter geheel,” aldus Tom Waes. “Het zijn de programmamakers die ervoor zorgen dat het een succes wordt. En nee, dat is geen valse bescheidenheid,” klinkt het oprecht bij Tom Waes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven