Miss België Celine Van Ouytsel toont haar sexy lichaam in bikini

0
Miss België Celine Van Ouytsel toont haar sexy lichaam in bikini
Foto: Photo News

Huidig Miss België Celine Van Ouytsel heeft nog niet echt veel van haar titel kunnen genieten, maar zij maakt er ondanks alles toch het beste van.

Iedereen moet tevreden blijven, zeker ook de sponsors en de fans van de Miss uit Herentals. Regelmatig post Celine foto’s van zichzelf op Instagram en die vallen enorm in de smaak bij haar meer dan 87.000 volgers.

Het is zomer en dus zijn de foto’s aan het seizoen en aan de temperaturen aangepast. Deze foto nam Celine op een iets minder warme dag en dat had zij snel door. Celine Van Ouytsel had al snel door dat zij een beetje underdressed was, maar op zich was dat geen ramp.Op Instagram krijgt zij dan ook niets dan complimenten, vooral om haar lichaam én uiteraard ook omwille van de bikini. Zelfs Conner Rousseau gaf onderstaande foto een hartje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven