100% in love: Erika Van Tielen deelt intieme foto met haar vriend

0
100% in love: Erika Van Tielen deelt intieme foto met haar vriend
Foto: Photo News

Na de breuk met haar man Gerd is Erika Van Tielen niet bij de pakken blijven zitten. Sinds kort is Erika Van Tielen niet langer een happy single en dat mag iedereen weten. Voor het eerst deelt de presentatrice en actrice een foto op Instagram waarop haar vriend duidelijk in beeld komt.

Wie de man is, dat is niet duidelijk, maar mag er wel zijn. De twee genoten samen met de rest van de familie van een welverdiende vakantie in een huisje in eigen land. “Hij en ik. En al die andere lieverds. In dat heerlijke huis. In die prachtige omgeving. Dat doen we snel nog een keer!”, schreef Erika.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven