Romina en Jan uit Boer Zkt Vrouw hebben iets speciaals te vieren

0
Romina en Jan uit Boer Zkt Vrouw hebben iets speciaals te vieren
Foto: VTM

Elke reden voor een feestje is een goede reden, daar kan niemand het met ons oneens over zijn. En zo dachten ook Romina Paret en Jan Devarwaere. Romina bestelde afgelopen week een wel heel speciale taart voor een minstens even speciale gebeurtenis.

De kans dat jij en ik dit al hebben gehaald, is eerder klein: Jan heeft namelijk zijn rijbewijs behaald om met de tractor te mogen rijden. Vroeger mocht je zonder rijbewijs de baan op met een tractor, maar sinds enkele jaren moet je toch over een rijbewijs beschikken als je na 1 oktober 1982 geboren bent. Jan heeft sinds deze week zijn rijbewijs G in handen en daar verdiende hij een zoete beloning voor, pure verwennerij van Romina. En zo is het meer dan duidelijk dat die twee na hun ‘Boer Zkt Vrouw’-avontuur na altijd dolverliefd zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven