Sandrine André blikt terug in dagboek: “dit wordt steeds vreemder”

0
Sandrine André blikt terug in dagboek: “dit wordt steeds vreemder”
Foto: Photo News

Sandrine André zien we even niet aan het werk als Véronique in Familie, maar fans van de actrice kunnen haar nog steeds aan het werk zien op televisie dankzij de herhalingen van ‘Sara’ (VTM) en ‘Wat nu weer?!’ (CAZ2).

Sandrine André geeft toe in Story dat die oudere producties aanvoelen als een dagboek. “Ik zie niet de serie, maar de making-of in mijn hoofd,” klinkt het bij de actrice. “Mezelf terugzien op televisie wordt steeds vreemder,” voegt Sandrine André eraan toe.

“Wat nu weer?!” dateert bijvoorbeeld al van 1994 en toen al speelde Sandrine André aan de zijde van haar huidige Familie-collega Gunther Levi. “Dat we elkaar al zo lang kennen, helpt nu bij onze broer-zusscènes voor Familie,” onthult Sandrine André.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven