An Lemmens fopt haar fans met nieuws over ‘huwelijk’

0
An Lemmens fopt haar fans met nieuws over ‘huwelijk’
Foto: Photo News

Er waren zaterdag een pak mensen die An Lemmens en haar vriend Sam feliciteerden nadat An op Instagram de boodschap “Trouwringen zijn zo passé” plaatste. Bij de boodschap hoorde een foto waarop An samen met haar Sam identiek dezelfde oorbel in hun oren hadden. Al snel begonnen dee volgers van An Lemmens het koppel met hun huwelijk te feliciteren. Onder de bekende mensen onder andere Ann Van Elsen, Sandrine André, Laura Tesoro, Valerie De Booser en Rani De Coninck. Maar die mensen hebben die boodschap voor niets gepost.

Volgens showbizzsite.be wist zelfs haar eigen manager van niets en later zou blijven waarom: An had haar volgers op een beetje gefopt. Pas later in de namiddag zou An haar oorspronkelijke boodschap aanpassen naar “Trouwringen zijn zo passé 💁🏼‍♀️ (Chill allemaal, gewoon dezelfde oorbel laten schieten zonder trouwboekske 😂)”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven