Zuhal Demir: “Ik ben ook al heel vaak een kutwijf genoemd”

0

Het Laatste Nieuws publiceerde zaterdag een interview met Zuhal Demir, minister van Omgeving, Toerisme, Justitie en Energie. Demir steunt de oproep om harder op te treden tegen haatberichten op de sociale media. Dat is enerzijds niet netjes, het gaat vaak ook over discriminatie en racisme. “Ja, want dat is een misdrijf”, reageert de minister. “Maar iemand uitschelden is dat nog altijd niet. Dat is niet fatsoenlijk, niet leuk, vaak ronduit verwerpelijk en soms doet het echt pijn, maar verbieden? Neen toch? Ik ben ook al heel vaak een kutwijf genoemd, hoor. Als politicus moet je daartegen kunnen, vjnd ik, en niet met het vingertje beginnen te zwaaien, want wat lost dat op?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven