Jeroom: “Mensen denken dat ik een droge klootzak zonder hart ben”

0
Jeroom: “Mensen denken dat ik een droge klootzak zonder hart ben”
Foto: VIER

Er zijn heel wat mensen die medelijden hebben met Elodie Ouédraogo, wat moet de vrouw van Jeroom niet allemaal doorstaan? Wellicht veel, al is Jeroom thuis een andere man.

Bij heel wat mensen kwam de naam van Jeroom dan ook als een verrassing binnen, zo ook bij zijn vrouw trouwens. “Elodie viel dan ook uit de lucht toen ik het haar vertelde”, reageert Jeroom in Het laatste Nieuws.

De volgende weken heeft Jeroom opnames voor de junioreditie van ‘Bake Off Vlaanderen’. Niet Wim Opbrouck maar de man van Elodie zal het programma presenteren en dat nieuws werd op hoongelach ontvangen. Jeroom begrijpt de reacties van de mensen dan ook. “Mensen hebben vaak een verkeerd idee over mij. Dat ik een droge klootzak ben zonder hart. En dat klopt ook. Maar dan is het misschien goed dat ze eens zien hoe ik met kinderen omga. We hebben al wat testafleveringen gedaan en alle kinderen leven nog, dus dat is positief.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven