Jani doet bekentenis: “Dat is echt aankomen, mijn spullen dumpen en er naartoe”

0
Jani doet bekentenis: “Dat is echt aankomen, mijn spullen dumpen en er naartoe”
Foto: Photo News

Als Griek is Jani Kazaltzis uiteraard dol op de keuken van zijn thuisland en dat laat zich nog bij elke vakantie voelen. Vooral moussaka gaat er bij de presentator graag in. “Het is ook nu nog het eerste wat ik eet , als ik naar Griekenland ga. Ik zit me er dan in het vliegtuig al op te verheugen: straks moussaka”, lacht Jani Kazaltzis tijdens een interview met Gazet Van Antwerpen.

Meestal gaat de presentator in Mykonos op vakantie, daar heeft hij zijn vaste locaties om te gaan eten en dat zijn stuk voor stuk restaurants waar de moussaka overheerlijk is. Lang wachten is dan ook geen optie. “Dat is dan echt: aankomen, vlug al mijn spullen in het hotel dumpen en meteen een moussake gaan eten. Met een ouzo erbij, natuurlijk!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven