Ray Verhaeghe: “een terugkeer naar Familie is nog niet voor meteen”

0
Ray Verhaeghe: “een terugkeer naar Familie is nog niet voor meteen”
Foto: Photo News

Ray Verhaeghe kijkt er enorm naar uit om terug te keren naar zijn rol van ‘Albert’ in Familie. “Dan heb ik weer het gevoel dat ik leef en vrij ben,” klinkt het enthousiast bij de 94-jarige acteur in Story.

Al begrijpt Ray Verhaeghe wel dat de veiligheidsmaatregelen noodzakelijk zijn en dat een terugkeer nog niet voor meteen zal zijn. “Ik waardeer de bezorgdheid van de crew bij Familie,” geeft Ray toe. “We willen jullie niet kwijt, hé” kregen Ray Verhaeghe en Annie Geeraerts al vaak te horen.

“Ja, we zijn heel geliefd. In die mate zelfs dat er pictogrammen zijn gemaakt met onze gezichten op om iedereen bij Familie attent te maken op de nieuwe maatregelen,” onthult de acteur in Story. “Op die manier zijn we ook al opnieuw overal op de set aanwezig. Dat vind ik een mooi gebaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven