Thuis-acteur Christophe Haddad ging door moeilijke periode: “er zijn ernstige dingen gebeurd in onze familie”

0
Thuis-acteur Christophe Haddad ging door moeilijke periode: “er zijn ernstige dingen gebeurd in onze familie”
Foto: VRT

Christophe Haddad beleefde een moeilijk jaar. In Story geeft de Thuis-acteur toe dat hij het afgelopen jaar met enkele familiedrama’s geconfronteerd werden. “Sanne [zijn echtgenote, red.] en ik zijn echt getest geweest, ja,” geeft de 41-jarige acteur toe. In die periode vonden Christophe Haddad en zijn Nederlandse echtgenote Sanne troost bij elkaar.

“We zijn zo dankbaar dat we zo’n sterke band hebben en op elkaars schouder troost vinden. Op die momenten zijn we er gewoon voor elkaar en laten we dat moment gewoon zijn. Je kunt toch niet veranderen wat er in de wereld gebeurt,” klinkt het nuchter bij de acteur in Story.

Christophe Haddad geeft toe dat hij zich in dergelijke momenten soms wat kan verliezen, maar dat Sanne er dan is om hem daarop te wijzen. “Je houdt elkaar wel goed in de gaten, je zorgt goed voor elkaar,” voegt Sanne daar aan toe.

Christophe Haddad wil geen verdere details prijsgeven over de drama’s die zijn familie teisterden. “Er zijn het voorbije jaar heel veel ernstige dingen gebeurd in onze familie, maar uit respect voor anderen hou ik dat graag privé,” aldus de Thuis-acteur in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven