Chloé spreekt duidelijke taal: “Lenny is geen womanizer”

0
Chloé spreekt duidelijke taal: “Lenny is geen womanizer”
Foto: VTM

Lenny zag in Blind Getrouwd zijn huwelijk met Jolien op de klippen lopen, maar ondertussen is de 38-jarige Lenny Janssens al een jaar samen met Chloé Evangelista, die je kan kennen als kandidate uit Expeditie Robinson. En Chloé wil één misverstand alvast uit de wereld helpen.

Chloé is gerustgesteld dat Lenny geen womanizer is: “Intussen weet ik dat dat beeld niet klopt,” onthult Chloé in Dag Allemaal. “Lenny ziet, zoals de meeste mannen, graag vrouwen, maar hij heeft twee lange relaties achter de rug. Als je de juiste match niet vindt, blijf je zoeken, hé,” klinkt het nuchter bij Chloé.

Lenny begreep de bezorgdheid van Chloé. In de nasleep van Blind Getrouwd werd hij immers overstelpt met berichten van andere vrouwen. “Dus heb ik al mijn sociale media afgesloten en een nieuw telefoonnummer genomen,” klinkt het resoluut bij Lenny.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven