Isabelle A geeft schoorvoetend toe: “daar was ik wel wat bang voor”

0
Isabelle A geeft schoorvoetend toe: “daar was ik wel wat bang voor”
Foto: Photo News

Isabelle A is dolverliefd op haar nieuwe vriend Davy Macquoi, beter gekend onder zijn artiestennaam Daalman. De lockdown werd voor Isabelle A één lange romantische rollercoaster. Nog maar net samen en al meteen de ultieme relatietest voorgeschoteld. Hoe beleefde het koppel de quarantaine?

“Het was een zegen om zoveel samen te zijn,” onthult de 45-jarige zangeres in Dag Allemaal. “We hebben ons geen seconde verveeld en veel muziek gemaakt. Dan nam Davy zijn gitaar en begon ik te zingen. Met een glas wijn erbij en romantische kaarsjes…”

Isabelle Adam geeft toe dat de dankzij de lockdown sneller naar elkaar zijn toegegroeid. “Omdat we de afgelopen maanden zoveel hebben kunnen babbelen, hebben we elkaar in sneltempo goed leren kennen en legden we een stevige basis waarop we kunnen voortbouwen,” aldus de zangeres die toegeeft dat het aanvoelt als ze al jaren samen zijn.

Toch geeft Isabelle ook toe dat ze op voorhand wel wat bang was om zoveel samen te zijn. “Wat moet ik straks nog tegen Davy zeggen?” vroeg de zangeres zich af. “Maar er is nog nooit een gesprek stilgevallen tussen ons. Zelfs zijn ergerlijke kantjes heb ik ngo niet ontdekt. Of hij weet ze goed te verstoppen,” lacht Isabelle A in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven