Stephanie Planckaert aangeklampt door zwanger tienermeisje: “die ontmoeting was erg confronterend”

0
Stephanie Planckaert aangeklampt door zwanger tienermeisje: “die ontmoeting was erg confronterend”
Foto: Photo News

Stephanie Planckaert was zwanger van Mageno toen ze in de Franse Antibes een bijzondere ontmoeting beleefde. De 31-jarige Planckaert-dochter was zelf net een boek over tienerzwangerschappen aan het schrijven toen ze een bedelend zwanger tienermeisje tegenkwam…

“We hebben haar een slaapplaats geboden. Omdat ze wou terugkeren naar haar geboorteland Roemenië, heb ik haar ticket betaald,” onthult Stephanie Planckaert in Story. “Die ontmoeting was erg confronterend,” geeft Stephanie toe.

Voor Stephanie was het erg confronterend om te zien dat ze allebei in een gelijkaardige situatie zaten, maar dat het meisje van niemand steun kreeg, terwijl Stephanie zelf op haar familie kon rekenen. “ik heb nog lang contact met haar gehouden, ze stelt het goed,” onthult Stephanie Planckaert in Story. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven