Sergio spreekt collega’s moed in: “volhouden in deze klote periode”

0
Sergio spreekt collega’s moed in: “volhouden in deze klote periode”
Foto: VRT

Voor Sergio is het aftellen naar zijn eerste optredens sinds de lange coronabreak. Maar ook vele van zijn collega’s en vrienden zitten in de put. Niet optreden betekent voor een artiest namelijk ook dat er geen brood op de plank komt en iedereen wil eten.

Op Facebook spreekt Sergio zijn collega’s moed in: “Volhouden in deze klote periode. Ik weet dat het lang en nog langer zal duren… het ni simpel, maar creatief zijn, en zeker niet bij de pakken blijven zitten”, schrijft Sergio op Facebook.

Er is een goede reden waarom Sergio dit bericht op Facebook zet. “Ik zeg dit nu omdat ik al verontrustende berichtjes krijg van collega’s die het niet meer zien zitten…Ik zeg het nog is…effe ego op zij zetten,en misschien met een andere job combineren”, gaat hij op Facebook verder.

Men zegt wel eens dat er leven is zolang er hoop is, Sergio heeft daarop zijn eigen variant: “Maar zolang we blijven ademen en er eten op de plank is, is niks onmogelijk”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven