Frances Lefebure zet programmaschema VTM op z’n kop

0
Frances Lefebure zet programmaschema VTM op z’n kop
Foto: VTM

Wie van plan was om vanavond de film ‘La La Land’ op te nemen, die moet dit zeker lezen en ons advies opvolgen.

VTM heeft namelijk besloten om de film ‘La La Land’ later op de avond uit te zenden. De reden? Een extra aflevering van ‘Make Belgium Great Again’ met Frances Lefebure. De presentatrice heeft afgelopen nacht met allerlei boodschappen Kortrijk op z’n kop gezet. Samen met Bab Buelens en Vincent Fierens van Qmusic spoot zij onder andere het telefoonnummer 0491/75 71 63. Mensen worden aangespoord om naar dat nummer te bellen om de deal van hun leven te doen.

Om orgaandonatie opnieuw in de kijker te zetten, lanceert Frances Lefebure deze actie. Sinds kort kan je je met één simpele klik registreren als orgaandonor, Frances hoopt dat een pak mensen dat na het zien van de uitzending vanavond zullen doen.

En wat de film ‘La La Land’ betreft, je kan je opname probleemloos verlengen via de tv-gids op de digicorder.

Make Belgium Great Again, vanavond om 21.05 uur op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven