Dit maakt Willy Sommers verschrikkelijk bang: “ik zou het nog niet helemaal vertrouwen”

0
Dit maakt Willy Sommers verschrikkelijk bang: “ik zou het nog niet helemaal vertrouwen”
Foto: Photo News

Een zo goed als lege agenda, voor het gezin van Willy Sommers was het eigenlijk een unieke kans om Willy eens langer dan een week mee naar het buitenland te lokken voor een welverdiende vakantie. Helaas, dat zit er niet in, deze keer omwille van corona.

“Ik zou het nog niet helemaal vertrouwen om in een vliegtuig te zitten. Dat virus is niet weg,hé”, reageert Willy Sommers in Tv Familie. “Dus dat maakt me wel bang. En ’t lijkt me bovendien niet bepaald comfortabel om dan vier uur aan een stuk met een mondmasker op te zitten”. En dus blijft Willy Sommers deze zomer gewoon in het land.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven