Bart Peeters bijna van de weg gemaaid

0
Bart Peeters bijna van de weg gemaaid
Foto: Photo News

In deze coronatijden heeft Bart Peeters een nieuw tijdverdrijf gevonden: gaan wandelen, liefst samen met zijn moeder dan 82. “Ze heeft nog genoeg fut om als tourmanager van de Rolling Stones de baan op te gaan. We gingen geregeld lange wandelingen rond Lier doen”, vertelde Bart Peeters aan Gazet Van Antwerpen.

Bart Peeters wandelde elke dag zo’n 7 kilometer met zijn moeder Sus, uiteraard met respect voor social distancing. “Vaak voerden we erg intieme gesprekken, maar wel op anderhalve meter afstand. Héél raar. Zeker omdat we af en toe ook bijna van de weg werden gemaaid door wielerploegjes die mentaal de Ronde Van Frankrijk aan het koersen waren en dus ook die 20 gram extra van een fietsbel te veel ballast vonden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven