Frank Deboosere deelt fantastisch nieuws: ‘We vieren de terugkeer van de zomer’

0
Frank Deboosere deelt fantastisch nieuws: ‘We vieren de terugkeer van de zomer’
Foto: Photo News

Het was afgelopen nacht weer nat, maar er is beterschap op komt. Frank Deboosere schrijft vrijdag in Het Nieuwsblad dat er beter weer op komst is. Eerst moeten we nog wat buien verwerken die van west naar oost over het land trekken.

Ook vandaag kan er regen vallen, maar het gaat hier vooral om buien. We zullen vandaag tevreden moeten zijn met 19 graden.

De volgende dagen blijft het kwakkelweer, maar er is beterschap op komst. Zondag krijgen we de zon al wat vaker te zien. “We vieren de terugkeer van de zomer met 24 graden”, schrijft Deboosere. En ook de daaropvolgende dagen blijft het warm met zelfs 25 graden op donderdag, al blijft er wel elke dag kans op een beetje regen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven