Wout van Aert en Sarah De Bie verwachten een kindje. Of een tweeling?

0
Wout van Aert en Sarah De Bie verwachten een kindje. Of een tweeling?
Foto: Photo News

Wout van Aert en zijn vrouw zijn zwanger, dat maakte het koppel donderdagmiddag zelf bekend op de sociale media. Twee zomers geleden stapte het koppel in Herentals in het huwelijksbootje. Met kinderen zouden zij nog een tijdje wachten, maar mogelijk sloeg de verveling in de coronacrisis in die mate toe, dat de twee beslist hebben hun kinderwens versneld werkelijkheid laten worden.

Eén van de fans vraagt zich op Facebook af of Sarah zwanger is van een tweeling. Een blauwe en roze pet? Stel je voor dat er rond de winter meteen twee van Aerts op de wereld komen, al schatten wij die kans vrij klein in.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven