Kürt Rogiers over ‘Thuis’: “Dat is bij hen niet veel beter”

0
Kürt Rogiers over ‘Thuis’: “Dat is bij hen niet veel beter”
Foto: VTM

Afgelopen week mocht ‘Familie’-acteur Kürt Rogiers de beste fragmenten uit de afgelopen seizoenen van ‘Beste Kijkers’ uitkiezen. Hij zette een reeks fragmenten waarin Jasmijn Van Hoof het bij ‘Familie het zwaar te verduren kreeg op de derde plaats.

“Ja, het kan er bij ‘Familie’ soms wel heftig aan toegaan, maar dat is bij de concullega’s van ‘Thuis’ niet veel beter”, reageert Kürt Rogiers in een filmpje op hln.be. Het is geen geheim dat de makers van ‘Thuis’ ooit een rol voor Kürt Rogiers hadden. Toen de makers van ‘Familie’ dat te horen kregen, boden zij de acteur ook een rol aan. En Kürt koos uiteindelijk voor ‘Familie’. Maar dat wil niet zeggen dat hij nooit naar ‘Thuis’ kijkt.

“Soms is het daar precies 16+”, klinkt het verder. Een expliciete scène die dat bewijs is die tussen Frank en Simonneke, waarbij Simonneke aan haar Frank voorstelt om vanavond eens iets lekker te gaan eten, en daarna het bed in te duiken. En dat vond Kürt Rogiers best wel geestig. Op één staat een filmpje waarin iemand een sprong in een zwembad filmt. Hoe mooi de sprong was, is echter niet te zien, net op het hoogtepunt loopt er een corpulent iemand door de lens van de camera.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven