Maarten Vangramberen kraakt bij smeekbede kinderen: “papa, we hebben jou al lang niet meer gezien!”

0
Maarten Vangramberen kraakt bij smeekbede kinderen: “papa, we hebben jou al lang niet meer gezien!”
Foto: VRT

Maarten Vangramberen geeft toe dat het telkens weer een strijd is om een evenwicht te vinden tussen zijn gezin en zijn carrière als sportanker. Maarten geeft toe dat zijn kinderen Felix en Juliet hem soms komen vertellen: “Papa, we hebben jou al lang niet meer gezien!”. Dan heeft de sportjournalist het even moeilijk, maar gelukkig kruipen ze even snel spontaan op zijn schoot.

Toch meent Maarten Vangramberen dat hij er genoeg is voor zijn kinderen. Afwezigheden maakt hij achteraf altijd goed. “Ik ken niet veel papa’s die hun kinderen vaak naar school brengen of voor hen koken,” vertelt de sportjournalist in Dag Allemaal. “Als ik thuis ben, bén ik er voor hen. Huiswerk maken, lezen, naar ‘Karrewiet’ kijken, samen wandelen of fietsen…” Van het knagende gevoel dat hij er te weinig voor hen is, is hij wel verlost. “Misschien doordat ik er de voorbije maanden veel voor hen ben geweest?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven