Willy Sommers neemt ingrijpend besluit en daar zijn de fans niet blij mee

0
Willy Sommers neemt ingrijpend besluit en daar zijn de fans niet blij mee
Foto: Photo News

Binnenkort staat Willy Sommers in het Studio 100 Pop-up Theater van Puurs. De trouwe fans van Willy Sommers hebben allemaal een ticket gekocht, zij willen hun idool weer aan het werk zien. En liefst met hem op de foto en hem een knuffel geven. Maar wat dat betreft, zullen de fans op hun honger blijven zitten.
De zanger heeft namelijk beslist dat knuffelen er in de toekomst niet meer bij zal zijn. En ook een foto met hem zal voorlopig een selfie op afstand worden, vertelt de zanger deze week in Tv Familie.

“Nu gebeuren de selfies op een afstandje. Daar houd ik écht wel rekening mee”, reageert Willy Sommers in TV Familie. “Al zijn de vaste fans wel wat ongerust. Er is al een kleine vorm van paniek ontstaan. Ah ja, die willen na maanden nog eens graag op de foto met mij. Maar sorry, het zal nu echt zonder vastpakken zijn, hoor”, besluit een zelfverzekerde Willy Sommers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven