Lieven Van Gils: “Dan wordt het tijd om een ander ritme te zoeken”

0
Lieven Van Gils: “Dan wordt het tijd om een ander ritme te zoeken”
Foto: VRT

Sinds het afscheid van ‘Van Gils & Gasten’ ziet het leven van Lieven Van Gils er compleet anders uit. Deze zomer presenteert hij op zondagmiddag op Radio 1 het programma ‘Zomerhuis met Boeken’ .

Naar aanleiding van dat programma had Lieven een interview met Gazet Van Antwerpen. “Het is zo fijn om niet elke dag over de actualiteit te moeten praten. Vroeger stond ik net op tijd op om het radionieuws mee te pikken, las ik alle kranten en moest ik de hele dag overleggen met de redactie” blikt Lieven Van Gils in de krant terug op een toch wel helse periode.

Van Gils draaide vaak dubbele shifts. Er was niet alleen de voorbereiding overdag. “En ’s avonds moest ik er fris genoeg uitzien voor de uitzending. Dat hield ik elf jaar vol. Dan wordt het tijd om een ander ritme te zoeken”, reageerde hij in Gazet Van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven