Beschuldigt Eline De Munck An Lemmens van plagiaat? “Ik wil geen oorlog starten”

0
Beschuldigt Eline De Munck An Lemmens van plagiaat? “Ik wil geen oorlog starten”
Foto: LolaLiza


De voorstelling van de tweede kledingcollectie van An Lemmens werd een echt feestje. An Lemmens was in de zevende hemel met de nieuwe outfits die zij dinsdagavond via een Facebook Live mocht voorstellen. De collectie ligt vanaf vandaag in de winkels van LolaLiza. Normaal gezien stelt An haar collectie voor in de winkel, tijdens een groot evenement, maar dat kon omwille van Covid-19 niet.

Eén van de kijkers tagde bij één van de foto’s van de nieuwe collectie Eline De Munck. En die persoon deed dat niet omdat zij een jurk van An Lemmens wou aanbevelen, wel omdat de jurk van An opvallend veel gelijkenissen had met een stuk uit de meest recente editie van Eline De Munck. “Toen ik daarnet getagd werd in een foto, moest ik 2x kijken en me eens in de ogen wrijven”, schrijft Eline De Munck op Instagram Stories. “And i don’t want to be rude and start a war…Zoek de zeven verschillen”, waarbij Eline een foto post van de twee outfits.

We kunnen Eline geen ongelijk geven: de prints lijken wel héél erg op elkaar. Heeft An Lemmens zich schuldig gemaakt aan plagiaat? Eline ligt er ogenschijnlijk niet echt van wakker en wenst haar collega proficiat met de nieuwe collectie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven