Julie Vermeire deelt sexy foto in bikini

0
Julie Vermeire deelt sexy foto in bikini
Foto: VIER

Meer dan 25.000 hartjes kreeg de meest recente foto van Julie Vermeire op Instagram. Julie is afgelopen week op vakantie vertrokken en geniet ondertussen volop van de zon. Het was een bijzonder heftig jaar, zo was er haar deelname aan ‘Dancing With The Stars’ en vorige week studeerde de dochter van Eva Pauwels en Jacques Vermeire af. En niet te vergeten, er was ook nog een relatiebreuk. Tijd om alle emoties van het afgelopen jaar los te laten en te genieten van de zon.

Julie weet dat haar mannelijke volgers dol zijn op sexy foto’s en daagde hen uit met deze sexy foto in haar blauwe bikini.

View this post on Instagram

☀️☀️☀️🌼🌼🌼

A post shared by Julie Vermeire (@julievermeire) on

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven