Heeft Jani Kazaltzis zijn lief bedrogen?

0
Heeft Jani Kazaltzis zijn lief bedrogen?
Foto: Photo News

Over de relatiebreuk van Jani Kazaltzis en zijn vriend is het laatste woord nog niet geschreven. Volgens het weekblad Dag Allemaal zijn de twee uit elkaar. Jani heeft een relatie van 12 jaar achter de rug, een relatie die hem lange tijd gelukkig maakte. Maar ruim een jaar geleden doken de eerste problemen op. Jani werd vorig jaar 40 en toen al vertelde Jani dat zijn relatie onder druk stond.

“Ik ben geen ongelukkige jongen, dat zeker niet”, vertelde hij ruim een jaar geleden in Dag Allemaal. “Maar of ik perfect in balans ben, nu op m’n veertigste? Ik weet het niet. Het leven gaat in fases vooruit, denk ik, met altijd maar nieuwe inzichten. Het échte geluk, dat lijkt mij: op je 70ste met je partner op een bankje zitten en naar een vijver met zwanen kijken. En dan tevreden terugblikken.”

Maar dat zien we Jani niet meteen doen, hij is een harde werker, misschien werkt hij zelfs teveel en heeft dat zijn relatie geen deugd gedaan. Programma’s presenteren, Jani-tv, boeken schrijven, Jani doet het allemaal. Komt daar nog eens bij dat de ex-vriend van Jani niets met de showbizzwereld te maken wou hebben en liever niet in de schijnwerpers stond. Een wereld van verschil, verschillen die op langere termijn mogelijk onverzoenbaar waren.

Volgens Dag Allemaal kregen zij van verschillende bronnen de tip dat Jani en zijn vriend uit elkaar gegaan zijn na een buitenechtelijke flirt van Jani. De presentator wil echter niet reageren op zijn relatiebreuk, wellicht is dat op dit moment nog te pijnlijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven