Mama Els van de Davidsons aan kanker overleden

0
Mama Els van de Davidsons aan kanker overleden
Foto: VIER

In Kasterlee is afgelopen weekend Els Ouderits overleden. Els was samen met haar man Eddy te zien in het eerste seizoen van het programma ‘Don’t Worry Be Happy’, dat op VIER te zien was. In dat programma werd het gezin van Els en Eddy gevolgd, beiden waren grote fan van Harley Davidsons.

Els en Eddy vormden een nieuw samengesteld gezin, samen hadden zij elf kinderen. Hoewel Els en Eddy het niet breed hadden, deden zij flink hun best om hun kinderen een mooi leven te geven. Helaas had Els kanker, ruim drie jaar geleden werd die vreselijke ziekte vastgesteld. Hoewel Els erdoor leek te komen, kwam er toch weer een opflakkering van de ziekte. Die is haar uiteindelijk fataal geworden.

Els was 49 jaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven