Willy Sommers: daarom moest Tien Om Te Zien stoppen

0
Willy Sommers: daarom moest Tien Om Te Zien stoppen
Foto: VTM

Willy Sommers blikt terug op die eerste zomers van Tien Om Te Zien in Blankenberge. Het is ondertussen dertig jaar geleden dat TOTZ tijdens de zomermaanden ‘exclusief’ voor de Zeedijk van Blankenberge koos. Het jaar ervoor stond het programma daar ook al, maar die zomer deed het programma ook andere locaties aan. De zanger-presentator onthult in Het Laatste Nieuws ook de reden waarom het met Tien Om Te Zien bergaf ging en waarom uiteindelijk de stekker uit het programma werd getrokken.

“Die eerste zomers in Blankenberge waren overweldigend en straf, maar bijna 20 jaar later was de magie en verwondering weg. Iedereen was ‘TOTZ’ gewoon geworden. VTM heeft toen ook iets te veel met het uitzenduur en de uitzenddag geschoven. Jammer. Al blijf ik dankbaar dat ik het strafste hoofdstuk in de geschiedenis van de Vlaamse showbizz van op de eerste rij mocht meemaken,” klinkt het trots bij Willy Sommers in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven