Regi: ”Dat we nooit opnieuw zijn gevraagd, dat is niet erg”

0
Regi: ”Dat we nooit opnieuw zijn gevraagd, dat is niet erg”
Foto: Photo News

Dit weekend zou Rock Werchter doorgaan, elf jaar geleden stond Regi er samen met Linda Mertens van Milk Inc op het podim van de Pyramid Marquee, één van de meest legendarische concerten van de groep. Het was absoluut not done om de commerciële muziek van Regi Penxten op Rock Werchter te programmeren,  maar daar had Herman Schueremans geen oren na.

Regi weet anno 2020 nog weinig van de show. “Onze heel show heb ik in een roes beleefd. Soms moet je even werken om het publiek te pakken. In Werchter voelde ik meteen dat het goed zat. Dat was heel hartverwarmend, na alle zever eraan was voorafgegaan”, vertelde Regi Penxten in Gazet Van Antwerpen. Vooraf wou niemand Milk Inc op Werchter, achteraf had iedereen erbij willen zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven