Kate Ryan: “Dat was een drama voor mij”

0
Kate Ryan: “Dat was een drama voor mij”
Foto: Photo News

Kate Ryan blikte in Het Belang Van Limburg terug op haar carrière. Toen de zangeres in 2001 doorbrak, kreeg zij een zware klap te verwerken: haar mama overleed aan de gevolgen van kanker. “Dat was heavy, ja, een drama voor een meisje dat ook nog eens juist in de showbizz was gekegeld. Van die hoge pieken en dan terug naar beneden….”

De dood van haar moeder blijft na al die jaren nog steeds nazinderen bij de zangeres. “Het feit dat mijn moeder mijn succes niet heeft mogen meemaken, blijf ik tot op de dag van vandaag heel moeilijk vinden. Mijn mama kwam uit het muzikale familie en geloofde heel sterk in mij”, vertelde Kate Ryan tijdens het interview.

“Ik had nood aan steun en begrip en gehoor voor mijn verdriet en gevoelens. Ik ben dat in mijn entourage gaan zoeken, bij de mensen met wie ik toen constant op de baan zat. Ik zette mijn hart voor hen open, stelde me kwetsbaar op, maar ze hebben dat vertrouwen beschaamd. Dat heeft me nog een tikske bijgegeven. Ik heb uiteindelijk met die entourage gebroken”, klinkt het verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven