Emoties lopen hoog op bij Julie Vermeire

0
Emoties lopen hoog op bij Julie Vermeire
Foto: VIER

Of je nu bekend bent of niet, de coronamaatregelen waren er voor iedereen. Julie Vermeire was heel plichtsbewust en volgende de maatregelen zo goed mogelijk op, ook al hadden die zware consequenties. Maandenlang kon Julie niet op bezoek bij haar mama Eva Pauwels. En een bezoek aan haar opa en oma brengen, dat zat er vier maanden lang niet in.

In haar vlog ‘Julie Vlogt’, filmpje Julie het blije weerzien met haar mama, opa en oma en dat bijzonder emotioneel. Ook al was er zowat dagelijks contact via WhatsApp, het persoonlijk contact en de knuffels waren het grote gemis, maar dat werd bij het eerste contact ruimschoots gecompenseerd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven