Trisha neemt ingrijpende beslissing over toekomst

0
Trisha neemt ingrijpende beslissing over toekomst
Foto: Photo News

Trisha heeft een belangrijke beslissing genomen. De zangeres werd geboren als Patricia Govaerts, maar nu heeft Patricia haar voornaam ook officieel laten veranderen in Trisha. Zo kan er geen verwarring meer ontstaan. Op Facebook pronkt Trisha vol trots maar haar nieuwe identiteitskaart: “het is officieel nu!”

Het is officieel nu!!TRISHA ipv Patricia 🥰

Geplaatst door Trisha op Vrijdag 3 juli 2020

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Meghan Markle de wanhoop nabij
Volgend artikel Verplichte coronatest voor Viktor Verhulst?
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven