Meghan Markle de wanhoop nabij

0
Meghan Markle de wanhoop nabij
Foto: Isopix

Meghan Markle is de wanhoop nabij. Opnieuw heeft ze veel last van haar voetproblemen die al jaren aanslepen. De echtgenote van prins Harry lijdt aan hallux valgus, wat lijdt tot een bult aan de zijkant van de voeten.

Een operatie bracht jaren geleden geen soelaas en ook een nieuwe operatie wist de pijn niet op te lossen. De pijn is zo hevig dat Meghan de hele tijd aan haar bed gekluisterd is. Meghan is de wanhoop nabij…

Ze had immers zoveel plannen toen ze naar Los Angeles verhuisde. Ze wil weer gaan acteren en bezig zijn in Hollywood, maar dat is natuurlijk onmogelijk als ze niet eens pijnloos kan stappen, lezen we in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven