Verplichte coronatest voor Viktor Verhulst?

0
Verplichte coronatest voor Viktor Verhulst?
Foto: Photo News

In augustus mag Viktor Verhulst weer naar Gran Canaria, dan starten de opnames voor het tweede seizoen van ‘Love Island’. Viktor zal dan voor een langere periode aan het werk zijn en zich tussen heel wat mensen begeven. E

erder raakte bekend dat de kandidaten van ‘Love Island’ dit jaar twee coronatesten moeten ondergaan en na de tweede test zelfs een tijdje in quarantaine moeten gaan. Alleen op die manier kan de productie de continuïteit van de opnames garanderen. Of Viktor Verhulst ook een coronatest zal moeten ondergaan?

Dat is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het resultaat van de opnames van ‘Love Island’ vanaf maandag 31 augustus op VIJF en dus niet langer op VIER te zien zal zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven