Weer veel miserie op komst in Familie

0
Weer veel miserie op komst in Familie
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ speculeren er al een tijdje op los. Wat zal er in september in hun favoriete soap gebeuren?
Best veel, want de makers van ‘Familie’ zijn op zoek naar agenten, verpleegsters en een dokter.
Voor opnames tijdens de week van 14 juli zijn de makers op zoek naar meerdere agenten in uniform en ook meerdere verpleegsters.

Men is ook nog op zoek naar een pasgeboren kindje, mogelijk heeft het één met het ander te maken. Hanne (Margot Hallemans) moet namelijk bevallen. Die kleine jongen zal dus mogelijk het pasgeboren kindje van Hanne mogen spelen.
Dat men dan ook nog eens verpleegsters en een dokter zoekt, doet vermoeden dat Hanne toch in het ziekenhuis zal bevallen. Maar het kan net zo goed zijn dat alleen de baby in het ziekenhuis opgenomen zal worden. Vermits de makers van ‘Familie’ mensen zoeken die tijdens de opnames agent kunnen spelen, doet het vermoeden groeien dat de gijzeling van Hanne door Tony (Jeroen Van Dyck) op z’n einde loop.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven