Antwerp abonnees verlengen massaal hun abonnement voor het seizoen ‘20-‘21

0
Antwerp abonnees verlengen massaal hun abonnement voor het seizoen ‘20-‘21

De voetbalcompetitie 2020-21 moet binnenkort van start gaan. Maar met hoeveel mensn, dat is de grote vraag. De voetbalsupporters hebben er in ieder geval veel vertrouwen in.

RAFC laat ons weten dat zo goed als elke Antwerp supporter zijn abonnement voor het seizoen 2020-21 heeft verlengd. “Onze Rood-Witte familie heeft woord gehouden en nogmaals bewezen wat ze wekelijks zingen : wat er ook moge gebeuren… De club kan opnieuw rekenen op 12.500 trouwe abonnees”, klinkt het.

In februari communiceerde RAFC dat enkel bestaande abonnees hun abonnement konden verlengen. De reden hiervoor is dat de staantribune (Tribune 4) omgevormd wordt naar een zittribune voor de Europese wedstrijden, zodat huidige abonnees de Europese thuiswedstrijden kunnen bijwonen.

In totaal verlengden 9.500 supporters hun abonnement. Hierdoor kan The Great Old, voor de snel groeiende Antwerp familie, op wedstrijdbasis een 1.000-tal tickets verkopen. Zo kunnen ook supporters die geen abonnement hebben én ook eens willen proeven van de unieke Bosuil-sfeer naar een wedstrijd van Royal Antwerp Football Club komen kijken.

Ondanks de economische impact van Covid-19, kan RAFC ook opnieuw rekenen op de steun van zijn trouwe business partners. Hier volgt éénzelfde trend : quasi alle partners hebben hun seats verlengd en verschillende nieuwe partners zijn toegetreden. Dit resulteert in 3.000 verkochte business seats. Er zijn dus nog een kleine 1.000 seats beschikbaar, waarbij 1 loge.
De club hoopt, samen met alle voetballiefhebbers, om snel onze supporters op een veilige en goed georganiseerde manier op de Bosuil te ontvangen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven