‘James Cooke begint stilaan geweldig op mijn zenuwen te werken’

0
‘James Cooke begint stilaan geweldig op mijn zenuwen te werken’
Foto: Photo News

Hij heeft best al wel wat awards voor zijn tv-werk gekregen en toch zijn er mensen die kritiek hebben op wat James Cooke doet. Eén van hen is Joël De Ceulaer van De Morgen. Hij schreef een opvallende brief voor de rubriek ‘Uitkijkpost’ van zijn werkgever. Wat blijkt? De Ceulaer ergert zich aan het gedrag van de presentator en acteur.

“Beste James Cooke, het valt u zelf misschien niet meer op, dus u moet daar toch eens op letten. Er kan in uw talkshow geen ‘gat’ of ‘staaf’ of ‘paal’ of ‘bal’ de revue passeren of u moet in beeld komen met een vette knipoog en bijbehorende kwinkslag”, schrijft De Ceulaer in de krant De Morgen. Het is inderdaad één van de trekjes van James Cooke.

“Ik ben, zoals u weet, een trouwe kijker. Ik heb een zwak voor olijke duo’s. Eerst Cooke en Verhulst, dan Zinzen en Van Cauwelaert – en een mens kan vredig gaan slapen. Maar die seksmopjes beginnen dus stilaan geweldig op mijn zenuwen te werken”, gaat De Ceulaer verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven