‘Gert Verhulst is een dierenbeul’

0
‘Gert Verhulst is een dierenbeul’
Foto: Photo News

Op de sociale media kan je echt alles lezen, maar ook op YouTube lees je vaak de meest hilarische dingen. Bij een video die afgelopen weekend online kwam, lezen we een hilarische reactie. Het gaat over de video ‘Praat Koen Crucke zijn mond voorbij over toekomst bij Samson en Marie?’.

Een mama van een dochter van vier jaar schrijft dat haar dochter haar verteld heeft dat zij liever Gert Verhulst had en dat Gert in haar ogen nu een dierenbeul is. Waarom? ‘Omdat hij Samson heeft achtergelaten bij zijn dochter’.

En wat zegt men? De waarheid komt uit een kindermond, maar gelukkig kunnen wij ontkennen dat Gert een dierenbeul is, integendeel zelfs. Gert is niet alleen een kindervriend, hij ziet héél graag dieren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven