Walter Grootaers neemt ingrijpende beslissing na corona

0
Walter Grootaers neemt ingrijpende beslissing na corona
Foto: Photo News

Drie maanden nadat Walter Grootaers na een skivakantie door het coronavirus getroffen werd, is de zanger nog altijd aan het herstellen van wat hem is overkomen. Walter lag een week lang op intensieve zorgen, gelukkig niet in coma. Zo ernstig was de situatie gelukkig niet. Toch laat Covid-19 sporen na in het lichaam van de zanger. Zijn spieren verzwakten en de zanger moest opnieuw conditie opbouwen. Ook voor zijn stembanden doet Walter Grootaers drie maanden na de feiten nog altijd oefeningen.

“De eerste week in het ziekenhuis was niet aangenaam omdat je op intensieve ligt, nadien was het twee weken thuis in quarantaine. Dan zit en ligt je vooral veel na te denken”, vertelde Walter Grootaers zondagochtend via een videoverbinding in ‘De Zevende Dag’ op Eén. “Eigenlijk ben ik toen tot de conclusie gekomen dat ik voor de eerste keer in mijn leven het gevoel had tijd voor mezelf te hebben en dat zet je toch aan het denken.”

Je hoort het wel vaker bij mensen die door het virus getroffen werden: zij hebben vele tijd gehad om na te denken en beseffen dat hun einde dichtbij had kunnen zijn. Dat was bij Walter Grootaers niet echt anders, ook al was zijn situatie niet zo kritisch.  “Wel, ik ben de afgelopen 40 jaar te druk bezig geweest. Ik ga daar nu een beetje de rem opzetten, ik ga alleen de dingen doen die voor mij belangrijk zijn en die ik ook graag doe.”

Stopt Walter Grootaers met De Kreuners of is dat optreden toch belangrijk genoeg om te blijven doen? Wij kunnen ons niet voorstellen dat Walter de handdoek in de ring zal smijten. En laten we het maar hopen dat we in de toekomst nog van spetterende concerten van De Kreuners kunnen genieten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven