Astrid Coppens smijt met complimenten, maar niet naar haar man

0
Astrid Coppens smijt met complimenten, maar niet naar haar man
Foto: Photo News

Feest ten huize van Astrid Coppens. De gewezen Hollywoodvrouw lag een jaar geleden in een bed in de hoop dat haar dochter Billie-Ray snel op de wereld zou komen. Diezelfde dochter viert vandaag haar eerste verjaardag en dat werd uiteraard uitgebreid gevierd. “Jij bent de liefde van mijn leven en ik voel mij gezegend met zo’n gezonde, sterke en knappe dochter”, schreef Astrid zondagochtend op Instagram. “Ik zal de rest van mijn leven alles voor je doen”, ging Astrid verder. Wees maar gerust Astrid, daar zal jouw dochter jou binnen een jaar of 12 zonder twijfel aan herinneren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven