Philippe Geubels: “ik zit vaak bij de dokter”

0
Philippe Geubels: “ik zit vaak bij de dokter”
Photo News

Philippe Geubels wil niet gezegd hebben dat hij een hypochonder is, “maar ik zit wel vaker bij de dokter dan iemand anders,” aldus de komiek. “Van het moment dat er iets in de krant staat over een nieuwe behandeling tegen deze ziekte of een nieuw medicijn tegen die aandoening, wil ik dat lezen,” geeft Geubels toe.

Philippe Geubels heeft ook altijd een heleboel medicijnen op zak: “Middeltjes tegen misselijkheid, diarree, hoofdpijn… Ongeveer alles waar je last van kan hebben,” aldus Philippe Geubels. “Ze lachen altijd met mij omdat ik zoveel pillen bij me heb, maar ze zijn wel content als ze iets mankeren en ik hen kan helpen,” klinkt het bij Philippe Geubels.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven