Marthe van K3 schrikt van torenhoge telefoonrekening

0
Marthe van K3 schrikt van torenhoge telefoonrekening
Foto: Photo News

Marthe De Pillecyn van K3 geeft toe dat haar telefoonrekening de hoogte in is geschoten tijdens de lockdown. Marthe contacteerde vooral haar mama, onthult ze in Dag Allemaal. In die mate dat haar mama op den duur begon te vragen of er iets scheelde. “Maar ik wou gewoon vertellen wat ik die dag had meegemaakt,” aldus de nieuwe zwarte van K3.

“Ik heb gemerkt dat ik er veel belang aan hecht, m’n ma horen. Vroeger besefte ik dat veel minder. Onze ouders zitten ook al meer in de risicogroep, dat baarde me wel zonder. Ik wil echt dat onze band weer zo sterk wordt als vroeger,” klinkt het emotioneel bij Marthe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven