Daarom weigerde Karl Vannieuwkerke nieuwe job bij VRT

0
Daarom weigerde Karl Vannieuwkerke nieuwe job bij VRT
Foto: VRT

Karl Vannieuwkerke geeft toe dat hij een ambitieus project geweigerd heeft. “Een aantal jaren geleden is mij een dagelijkse talkshow aangeboden. Ik heb dat geweigerd omdat ik me niet op die manier wou vastzetten,” onthult de presentator in Dag Allemaal.

Karl Vannieuwkerke houdt zich in z’n vrije tijd bezig met zijn lokale voetbalclub Diksmuide, gaat graag tennissen, doet met vrienden al eens graag een terrasje,… “Als ik dat moet opofferen voor het werk, dan pas ik liever,” aldus de sportjournalist.

“Geef mij maar die drukke periodes van een maand, anderhalve maand. Gas geven, vol adrenaline zitten, en daarna de riem eraf,” beschrijft Karl Vannieuwkerke z’n ideale werkritme.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven