Peter Van de Veire moet in grootste geheim programma opnemen

0
Peter Van de Veire moet in grootste geheim programma opnemen
Foto: VRT

Op 11 juli viert Vlaanderen feest, en de VRT viert mee. Ter ere van de Vlaamse feestdag schenken de merken van de VRT heel wat aandacht aan Vlaamse muziek en het beste wat Vlaanderen en Brussel te bieden hebben. Zo zetten de stad Antwerpen en Eén hun schouders onder een alternatieve Vlaanderen feest-show.

Peter Van de Veire mag zoals iedere jaar de tv-show op Eén presenteren. Alleen zal die deze keer zonder publiek worden uitgezonden. Het grote publieksevent kan dit jaar niet doorgaan, maar zowel Eén als Antwerpen zetten ook nu hun schouders onder een muzikale televisieshow en speciale editie van Vlaanderen feest, die volgende week in al zal worden opgenomen. Vanuit een geheime locatie in Antwerpen presenteert gastheer Peter Van de Veire deze alternatieve show bomvol artiesten en muziek van hier, met onder andere Clouseau, Regi en #LikeMe.

Bart De Wever, burgemeester van Antwerpen: “We zijn als stad erg blij dat we samen met de VRT deze alternatieve show mogelijk kunnen maken. Het jaarlijkse volksfeest op de grote markt kan dit jaar uiteraard niet doorgaan. Op deze manier is er toch een mooi muziekfeest vol Vlaamse muziek te zien op Eén, op de Vlaamse feestdag, vanuit de mooiste stad van Vlaanderen.”

Vlaanderen feest: zaterdag 11 juli om 20.15 uur op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven