Clouseau kondigt groot nieuws aan

0
Clouseau kondigt groot nieuws aan
Foto: Filip Van Roe

Een goeie drie jaar na ‘Clouseau Danst’ is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd ‘Tweesprong’. Het is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden, en Koen en Kris denken oprecht dat ze nog nooit zò’n verzameling straffe songs op één album hebben gehad. En dat zeggen ze niet omdat dat vaak het klassieke promopraatje is : je vòelt gewoon dat ze écht trots zijn op hun nieuwe album, misschien wel het meest trots in hun lange carrière.

Op 20 en 21 juli kan je in het Studio 100 Pop-up Theater te Puurs gaan genieten van de uitmuntende ‘Tweesprong’-concerten van Clouseau en dat telkens om 18u en 21u. Het gaat om mogelijk de enige concerten van Clouseau deze zomer, grijp jouw kans en bestel nu tickets via www.popupconcerten.be .

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven