Gers Pardoel en Play4 onder vuur

0
Gers Pardoel en Play4 onder vuur
Foto: VTM

Zaterdagavond kon je op Play4 naar ‘Come Dance With Me’ kijken, een programma waarin jongeren samen met hun mama of papa hun danskunsten voor tv-kijkend Vlaanderen bewijzen.

Het programma met Gers Pardoel als presentator krijgt op de sociale media kritiek. Niet puur omwille van het format, wel omdat Play4 voor een Nederlandse presentator koos.

“Zeer triestig met de Belgische TV zenders dat ze al Nederlanders moeten laten presenteren. Zijn er nu echt geen Belgische presentators meer? Of jonge mensen die ervaringen hebben, maar geen kans krijgen buiten BV’S?”, vraagt een kijkster zich af. “Wij wonen nog altijd in Belgie en niet in Nederland. Hier in Belgie krijgen de Nederlanders meer kansen dan in hun eigen land. Ik heb niets tegen Nederlanders en BV’S maar geef a.u.b ook jonge mensen de kans”, klinkt het.

Een reactie die wij volledig begrijpen. Gers Pardoel deed het trouwens écht niet goed als presentator. Dit programma hadden ze beter door James Cooke laten presenteren menen verschillende mensen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven