‘The Masked Singer’ heeft positief effect op de carrière van Loredana en 2 Fabiola

34
Foto: Isopix

Loredana mag dan ‘The Masked Singer’ niet gewonnen hebben, haar deelname aan het programma heeft haar geen windeieren gelegd. De boekingen voor 2 Fabiola stromen vlotjes binnen en dat zal met hun deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ er alleen maar op vooruit gaan.

“Na de strenge coronaperiode liepen de boekingen sowieso al heel goed. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zelf niet toen m’n vorige groep Leopold 3 zo populair was. Tot oktober zijn we quasi volgeboekt”, zegt Pat Krimson in Tv Familie.

Dat is alleen maar goed nieuws voor Loredana en Pat, die net als hun collega’s een lange tijd niet hebben kunnen optreden. “We zijn heel blij. Tijdens de coronaperiode hebben we voor onszelf de balans opgemaakt: wat willen we nog echt doen? Zo hebben we de lijnen goed uitgerekend. We willen nu vooral focussen op het positieve.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be